Elektro Vrbnik

Naziv firme potiče od istoimenog sela Vrbnik udaljenog 4km od grada Knina u Republici Hrvatskoj.

Naše preduzeće, Elektro Vrbnik, počelo je sa radom 1997. godine u Otvorenom tržnom centru u Novom Beogradu ( Buvljak). Od tada se razvija i danas uspešno posluje na tri lokacije: Ustanićka 244/d, Bulevar Kralja Aleksandra 433 u Beogradu i Majora Zorana Radosavljevića 179 u Batajnici. Elektro Vrbnik danas ima 14 stalno zaposlenih radnika koji se trude da svojom stručnošću i savetima ponude kupcima najbolju moguću uslugu.

Naziv firme potiče od istoimenog sela Vrbnik udaljenog 4km od grada Knina u Republici Hrvatskoj.

Osnovna delatnost Elektro Vrbnika je veleprodaja i maloprodaja elektromterijala. U lageru robe kojim firma raspolaže sadržan je kompletan elektromaterijal potreban za izgradnju i renoviranje stambenih objekata, što nam je omogućilo saradnju sa velikim brojem električarskih i građevinskih firmi.

Elektro Vrbnik je sponzorisao mnoge društvene i kulturene projekte od kojih izdvajamo:

Izdavanje monografije NK Dinara iz Knina povodom stogodišnjice osnivanja; izdavanje i štampanje knjige Poslednji smokvin list slikara i pisca Slobodana Amanovića kao i nekoliko njegovih samostalnih izložbi. Takođe smo sponzorisali dokumentarni film “ Čujte Srbi” reditelja Gorana Vučkovića.

Zahvaljujući dugogodišnjem uspešnom poslovanju i dobroj reputaciji u odnosu sa korisnicima i saradnicima, Elektro Vrniku je dodeljen sertifikat FIRMA OD POVERENJA.

Trudićemo se da i ubuduće kvalitetnom robom i dobrom uslugom opravdamo Vaše poverenje.

Osnivač
Čedomir Vukadin